Za ponudnike

Za vse, ki se ukvarjamo s storitvami, povezanimi s porokami, je bilo preteklo leto zaradi težkih pogojev in izpada dela precej težko. Tudi trženje storitev za prihodnje sezone je zelo oteženo, saj zaradi ukrepov ni dogodkov in sejmov, kjer bi se lahko predstavili bodočim mladoporočencem in sklepali posle. Že napovedani sejemski dogodki v prihodnjih mesecih bodo po vsej verjetnosti prestavljeni, odpovedani ali pa izvedeni v zelo okrnjeni obliki.

Zato smo se v kreativnem laboratoriju Artu odločili, da s pomočjo sodobne tehnologije ponudnikom poročnih storitev in bodočim mladoporočencem omogočimo inovativno obliko virtualnega poročnega sejma, kjer bo poleg ogleda ponudbe na voljo tudi osebni video klepet med obiskovalci in ponudniki, saj nam prav vizualni stik v teh čudnih časih najbolj manjka in je za načrtovalce porok zelo pomemben pri izbiri pravega ponudnika.

Kako bo potekal sejem?
Pred sejmom si boste ustvarili svojo virtualno stojnico in jo opremili z besedili, vašimi podatki ter foto- in videomaterialom.
Na dan sejma se boste prijavili na spletno stran, kjer boste lahko spremljali obisk vaše stojnice in sprejemali videoklice zainteresiranih obiskovalcev.
Ko bo obiskovalec oz. obiskovalka želel/a pogovor z vami, se bo samodejno vzpostavil videoklic znotraj spletne strani in vzpostavili boste osebni stik, se predstavili in dogovorili za sodelovanje.
Obiskovalci bodo lahko enostavno s klikom na gumb delili z vami svoje podatke za pripravo ponudbe. Tako boste imeli vse stike zbrane na enem mestu.Nižji stroški

Manjši stroški prijavnine in ni stroškov opremljanja razstavnega prostora

Brez negotovosti

Sejem se bo odvil ne glede na aktualne ukrepe in omejitve

Enostavna in varna udeležba

Sodelujete od doma ali iz poslovnega prostora

Virtualni osebni stik

Predstavite se v živo preko video klepeta 1 na 1


Marsikdo meni, da virtualni dogodki niso nadomestek za srečanja v živo, toda mi na to obliko ne gledamo kot na nadomestek, temveč kot na novo priložnost. Prvi dogodki in sejmi v živo prihodnje leto, če sploh bodo, bodo verjetno organizirani pod strogimi pogoji ter omejitvami in bodo daleč od sproščenega doživetja, kar pa negativno vpliva tudi na razpoloženje morebitnih vaših strank.

Prednosti virtualnega sejma:
- manjši strošek prijavnine
- ni stroškov opremljanja razstavnega prostora
- ni negotovosti, ali bo dogodek izpeljan ali prestavljen zaradi ukrepov
- na sejmu sodelujete varno od doma ali iz svojega poslovnega prostora

Prvi, pilotni virtualni poročni sejem bo 27. 2. 2021.

Prijavnina za virtualni poročni sejem:
99 eur + ddv

Virtualni sejem bo potekal na posebni, izključno za ta namen razviti spletni platformi, ki daleč presega običajno srečanje v zoomu ali spletni klepetalnici. Na posebni sejemski spletni platformi boste razstavljavci imeli svoj virtualni kotiček, ki vključuje: multimedijsko predstavitev z besedilom, fotografijami in videi pošiljanje sporočil (obiskovalci vas bodo na primer najprej vprašali, ali ste prosti za njihov termin...) video klic v živo (brez nameščanja raznih programov boste preprosto v živo spregovorili z načrtovalci in vzpostavili osebni stik enostavno beleženje stikov in povpraševanj za učinkovito pošiljanje ponudb interesentom

Prvi virtualni sejem bo trajal od 10 h do 18 h ure. V tem času je pričakovana tudi vaša prisotnost za računalnikom, dodatna prednost pa je tudi možnost sodelovanja več predstavnikov določenega ponudnika na različnih lokacijah.

Izkoristite ugodno ponudbo zgodnje prijave in čim prej potrdite svojo udeležbo na prvem slovenskem virtualnem poročnem sejmu.
Število ponudnikov je omejeno!

O organizatorju
V kreativnem laboratoriju Artu imamo bogate izkušnje v panogi poročnih storitev. Med drugim smo pred 7 leti razvili prvo slovensko aplikacijo za načrtovanje porok TaVeseliDan, pod blagovno znamko Slik!-Slik! pa smo vodilni ponudniki fotostojnic na slovenskem tržišču.
V zadnjem letu smo se osredotočili na razvoj digitalnih in virtualnih rešitev za novo realnost. Tako smo decembra otroke in njihove starše razveseljevali z virtualnim obiskom Božička in Dedka Mraza prek platforme bozickovklic.si, ki je družinam omogočil nepozabno doživetje video posnetkov z osebnim nagovorom dobrih mož in pogovori v živo z Božičkom in Dedkom Mrazom.