Za ponudnike

Za vse, ki se ukvarjamo s storitvami, povezanimi s porokami, je bilo preteklo leto zaradi težkih pogojev in izpada dela precej težko. Tudi trženje storitev za prihodnje sezone je zelo oteženo, saj zaradi ukrepov ni dogodkov in sejmov, kjer bi se lahko predstavili bodočim mladoporočencem in sklepali posle. Že napovedani sejemski dogodki v prihodnjih mesecih bodo po vsej verjetnosti prestavljeni, odpovedani ali pa izvedeni v zelo okrnjeni obliki.

Zato smo se v kreativnem laboratoriju Artu odločili, da s pomočjo sodobne tehnologije ponudnikom poročnih storitev in bodočim mladoporočencem omogočimo inovativno obliko virtualnega poročnega sejma, kjer bo poleg ogleda ponudbe na voljo tudi osebni video klepet med obiskovalci in ponudniki, saj nam prav vizualni stik v teh čudnih časih najbolj manjka in je za načrtovalce porok zelo pomemben pri izbiri pravega ponudnika.

Prvi interaktivni poročni sejem TaVeseliDan.si je potekal 27. 2. 2021, ko smo uspešno preizkusili nov način in tehnologijo spoznavanja ponudnikov in parov.

2. poročna spoznavanka bo 31. 3. 2021


Ker letos načrtovanje porok poteka po čisto novih vzorcih in časovnih okvirjih, smo se odločili za dodatno ponovitev poročne spoznavanke oz. sejma še to pomlad, da bi parom, ki načrtujejo poroke v zadnjem hipu, pomagali poiskati ponudnike.

Termin - sredo 31. 3. 2021 od 18-21 ure - med tednom popoldne smo izbrali po posvetu s ponudniki, ki so sodelovali na prvem dogodku. Večina ljudi v trenutnih razmerah vikende, ki so običajno tradicionalni dnevi fizičnih sejmov, zdaj izkorišča za pobeg v naravo, med tednom popoldne pa so ljudje več ali manj doma v bližini računalnikov.

Kako poteka sejem?


S pomočjo besedil in fotografij, ki nam jih pošljete, bomo ustvarili vašo predstavitveno stran - virtualno stojnico.
31. 3. 2021 se boste prijavili na spletno stran, kjer boste lahko sprejemali videoklice zainteresiranih obiskovalcev.
Ko bo obiskovalec oz. obiskovalka želel/a pogovor z vami, se bo samodejno vzpostavil videoklic znotraj spletne strani in vzpostavili boste osebni stik, se predstavili in dogovorili za sodelovanje.
Poročna spoznavanka bo potekla na posebni, izključno za ta namen razviti spletni platformi, ki daleč presega običajno srečanje v zoomu ali spletni klepetalnici. Na njej boste razstavljavci imeli svoj virtualni kotiček, ki vključuje:
- multimedijsko predstavitev z besedilom, fotografijami in videi
- video klic v živo (brez nameščanja raznih programov boste preprosto v živo spregovorili z načrtovalci in vzpostavili osebni stik


Nižji stroški

Manjši stroški prijavnine in ni stroškov opremljanja razstavnega prostora

Brez negotovosti

Sejem se bo odvil ne glede na aktualne ukrepe in omejitve

Enostavna in varna udeležba

Sodelujete od doma ali iz poslovnega prostora

Virtualni osebni stik

Predstavite se v živo preko video klepeta 1 na 1

Prijavnina znaša samo 99 eur + ddv


Pregled virtualnih stojnic ponudnikov in njihova razpoložljivost.

Predstavitev ponudnika oz. virtualna stojnica z gumbom za videoklic.

Po kliku na gumb "videoklic" se povezava med parom in ponudnikom vzpostavi znotraj brskalnika.

O organizatorju
V kreativnem laboratoriju Artu imamo bogate izkušnje v panogi poročnih storitev. Med drugim smo pred 7 leti razvili prvo slovensko aplikacijo za načrtovanje porok TaVeseliDan, pod blagovno znamko Slik!-Slik! pa smo vodilni ponudniki fotostojnic na slovenskem tržišču.
V zadnjem letu smo se osredotočili na razvoj digitalnih in virtualnih rešitev za novo realnost. Tako smo decembra otroke in njihove starše razveseljevali z virtualnim obiskom Božička in Dedka Mraza prek platforme bozickovklic.si, ki je družinam omogočil nepozabno doživetje video posnetkov z osebnim nagovorom dobrih mož in pogovori v živo z Božičkom in Dedkom Mrazom.