Anja StrajnarSem klasično šolana vrhunska vokalistka, ki izvaja glasbo v žanrih: svetovne uspešnice, slovenske skladbe, pop, jazz, soul, kabaret, avtorska glasba, obredne pesmi.
Pojem na civilnih in cerkvenih obredih, lahko popestrim tudi pogostitev med večerjo. Nastopam ob spremljavi pianista ali kitarista, izjemoma tudi harfistke ali violinistke.
Pojem v slovenščini, angleščini, italijanščini, španščini, lahko pa se naučim tudi skladbo v drugem jeziku, če mi par to sporoči pravočasno.

Več mojih posnetkov iz različnih glasbenih žanrov (pop, muzikal, avtorska slo. glasba,...): http://anjastrajnar.com/posnetki/

Band
Smo 5-članska zasedba profesionalnih glasbenikov. Znamo biti glasbeno igrivi, glasni ali tihi – v sozvočju z vajinim obredom in slavjem.
Glasbeni nastop s prijaznim in povsem nevsiljivim povezovanjem brez neumesnih šal ali iger. Repertoar: domače in tuje popularne skladbe. Pojemo v različnih jezikih, če boste želeli, pa se lahko naučimo kakšno skladbo tudi v jeziku vaših gostov.
Igramo pop , rock, disco, slovenske skladbe, pa tudi muzikale, slovenske popevke, jugoslovanske hite, šansone, italijanske canzone, swing, idr. Goste iz tujine lahko nagovorimo v njihovem jeziku.
POSLUŠATE NAS LAHKO NA: https://www.youtube.com/watch?v=NcbdNDP3fhg&feature=youtu.be&ab_channel=AnjaStrajnar

Avatar
Anja

Kontakt:
  •  041 92 78 18
  •  anja@anjastrajnar.com